Verzenden en retourneren

Verzenden

Wat kost het verzenden van de items?

De standaard verzendkosten voor een bestelling (binnen NL) zijn € €7,25 voor een pakket. Wij bezorgen je bestelling kosteloos binnen regio Pijnacker – Nootdorp en bij een bestelling boven de €75,- betaal je binnen Nederland geen verzendkosten.

Voor zendingen naar het buitenland worden de kosten per levering afzonderlijk bepaald.

Hoe snel ontvang ik mijn items?

Alle voorradige artikelen zullen binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling in behandeling genomen worden en worden verzonden. Je ontvangt van ons een e-mail zodra het artikel is verzonden.

DAYBYDEE biedt je ook de mogelijkheid om jouw bestelling, na het maken van een afspraak, op te komen halen in Nootdorp. Wanneer je dit wenst, kun je dit aangeven in het winkelmandje.

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken.

 

Retourneren

Toch niet tevreden? Natuurlijk bieden wij dan de mogelijkheid aan om items die niet naar wens zijn, om welke reden dan ook, te retourneren.

Retourvoorwaarden

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren naar het volgende adres: Korte baan 26, 2632 GK Nootdorp.

De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.

Een product wordt alleen retour geaccepteerd als het in originele staat wordt teruggestuurd. Daarom adviseren we je om alles wat je geleverd krijgt goed te bewaren. Sale items en oorbellen kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Verpak het artikel goed. Bewaar het verzendbewijs dat je bij het PostNL servicepunt krijgt goed. Zoekgeraakte zendingen worden alleen op vertoon van dit bewijs vergoed.

Retourprocedure

Meld je retour aan door ons een e-mail te sturen via hello@daybydeelifestyle.nl met hierin de volgende informatie:

• Naam
• Ordernummer
• Reden van retourneren

Stuur je retour naar het volgende adres:

DAYBYDEE lifestyle
Korte baan 26
2632 GK Nootdorp

Lever het pakket af bij een Post NL servicepunt en bewaar je verzendbewijs goed. Na ontvangst, controle en goedkeuring van je retour ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst retour.

Artikelen kunnen niet worden geruild. Je zult in dat geval je artikel retour moeten sturen en het gewenste artikel opnieuw bestellen.

Let op! De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.